Reale Avintia Racing va presentar la seva artilleria al Hard Rock Cafe

Al voltant del Hard Rock Cafe d’Andorra la Vella, es va aplegar un nombrós grup d’aficionats del motociclisme, que no volien deixar passar l’oportunitat de veure a les estrelles de l’equip Reale Avintia Racing de MotoGP.

Fotos: César Vidal

Emilio Zamora a l'exhibició del Reale Avintia RacingL’expectació i la curiositat dels aficionats es va desbordar als carrers d’Andorra la Vella, específicament al voltant del Hard Rock Cafe, lloc on el Reale Avintia Racing de MotoGP va presentar la nova imatge que lluiran les seves motocicletes, a partir del 8 de març, al Gran Premi de Qatar, cita inaugural de la temporada 2020.

Johann Zarco del Reale Avintia RacingL’acte, a banda de la presentació oficial per al nou cicle competitiu, va aplegar l’exhibició d’acrobàcies del pilot Emilio Zamora, del Ducati Stunt Team, que es va guanyar ràpidament els aplaudiments dels aficionats que van acudir al carrer Na Maria Pla. Però, sens dubte, Tito Rabat i el recentment incorporat Johann Zarco, van ser les estrelles de la tarda.

Tito Rabat del Reale Avintia RacingEls dos pilots titulars del Reale Avintia Racing de MotoGP, entre signatures d’autògrafs i selfies, van atendre als fanàtics de la millor manera, mentre que Ruben Xaus, director esportiu de l’equip andorrà, va atendre la premsa que es va mostrar particularment curiosa per la incorporació del francès Johann Zarco i per la motocicleta Ducati Desmosedici GP 19, que llueix el blau com a color principal. Esponsorama ocupa un espai destacat al costat de la moto, mentre que Reale Seguros i Avintia s’ubiquen just a sota del logo de l’empresa de patrocini esportiu de Raúl Romero.

Convidats a la presentació del Reale Avintia RacingIgualment, l’equip va presentar la motocicleta KTM RC250GP que conduirà Carlos Tatay a Moto3, mentre que la Energica Ego Corsa, que Xavi Cardelús i el brasiler Eric Granado utilitzaran a la MotoE, també va captar l’atenció dels espectadors.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.