21 establiments van participar en la recollida d’aliments de la Creu Roja Andorrana

Malgrat que la recaptació no va superar la quantitat assolida durant el 2020, la Creu Roja Andorrana va celebrar el tarannà solidari de la ciutadania, que va fer el seu donatiu durant els dies 6 i 7 de març.

Fotos: Reinaldo Márquez

L’any passat, la Creu Roja Andorrana va organitzar dues col·lectes d’aliments per a proveir la botiga Solidària, un dels programes del qual s’han pogut beneficiar nombroses famílies amb escassos recursos econòmics. Aleshores, l’organització va comptar amb el suport d’un gran nombre de supermercats i establiments; enguany, la solidaritat i les ganes d’ajudar tampoc hi van faltar.

Recollida solidària d'aliments Creu Roja Andorrana

21 establiments, distribuïts per les set parròquies del Principat d’Andorra, es van sumar a l’activitat benèfica. Concretament, n’han estat: Caprabo (Canillo, La Massana i Illa Carlemany), Caprabo Fresh, U-Express, Record II, Eclerc, ECO, Hiper Pas II, La Solana, Comerç Babi, Establiments Garrallà, Compra Bé, Pyrénées, Carrefour, CCA-Super U, E.Leclerc, Super Continent 2, River, Sant Eloi i Biocoop. Quant a la logística, 120 voluntaris i 4 vehicles es van mobilitzar per fer possible aquesta tasca.

Recollida solidària d'aliments Creu Roja Andorrana

La Margot Llobera, pilot de rally-raid i ambaixadora de la Creu Roja Andorrana, també va participar, de manera molt activa, com a voluntària durant la jornada de recaptació d’aliments, i va agrair el suport de la ciutadania envers la convocatòria. Per la seva banda, Jordi Fernández, director de la institució, va expressar que “la campanya va ser un èxit, no tant pel volum recaptat, sinó perquè la gent ha fet molt cas sobre els productes que més necessitàvem per abastir la Botiga Solidària. Gràcies a l’aportació de tots, tenim un bon estoc per ajudar a les 606 persones que hi venen cada setmana”.

Recollida solidària d'aliments Creu Roja