(+Fotos) Rècord de participació en la 4a edició de l’Olympus Race Andorra

Més de 600 participants, en les diferents modalitats, es van donar cita a la quarta edició de la cursa d’obstacles andorrana que, enguany, ha canviat d’emplaçament i s’ha traslladat a la parròquia de Canillo.

Tot i que la majoria dels inscrits van provenir d’Espanya i de França, també s’hi van afegir alguns participants britànics, belgues, alemanys i sud-americans. A més, es va incrementar el nombre de dones a la prova, que va superar el 30%. Per cada inscripció realitzada, els participants i patrocinadors van donar 1 € que es va destinar a l’associació andorrana, AMMA, que lluita per donar a conèixer les malalties minoritàries que hi ha al nostre país.

A banda del canvi d’emplaçament, un dels principals reclams de la quarta edició de l’Olympus Race Andorra va ser el pont tibetà, que van haver de travessar els corredors de les diferents modalitats, així com la posada en marxa de la Cronos Track, una cursa que va posar a prova l’habilitat, la força, l’equilibri i la rapidesa dels participants, els quals van haver-hi de superar 150 metres d’obstacles en el menor temps possible.

A més, per tal de garantir la participació de tota la família, es va incorporar la modalitat Hercules Family Kids, un circuit de 3 quilòmetres amb més de 15 obstacles per gaudir amb els més petits de la casa.

Guanyadors

En el recorregut de 14 quilòmetres, 800 metres de desnivell i 35 obstacles, el català Adrià Puig es va consagrar guanyador de la prova reina de la competició, la Zeus 14 k. Amb un temps d’1 hora i 30 minuts, Puig es va emportar la victòria en la categoria masculina. Van completar el podi Lluís Barbé i Pablo Llusia.

Entre les noies, Yessica Izquierdo, amb un temps de 2 hores i 5 minuts, va ser la vencedora de la prova en la categoria femenina. També va destacar la participació de Mariangela Caballero i Ellen Welles, que es van posicionar en segon i tercer lloc del podi, respectivament.

Doblet per a Puig

El català que competirà al setembre en la mateixa modalitat, també es va adjudicar el triomf de la Cronos Track, la prova canillenca amb 150 metres d’obstacles, que va completar en un temps de 29 segons i 586 centèsimes.

La victòria de la Cronos Track en la categoria femenina va ser per a Andrea Azkune que es va saber imposar amb superioritat respecte dels rivals.

5a edició

Enquadrada dins del circuit ‘OCRA España’, l’Olympus Race Andorra ha estat escollida, un any més, dins de les deu millors curses d’Espanya, que combinen muntanya i entorn urbà. La bona acollida entre els participants i el suport dels col·laboradors i espònsors, com ara Financera d’Assegurança i Transport Tot, entre altres, fan possible que la prova andorrana d’obstacles es consolidi al país i torni l’any vinent amb més força que mai.