Un Saló de la infància i la joventut amb més participació

La 27a edició del Saló de la infància i la joventut, celebrat a Encamp i al Pas de la Casa, va tancar portes amb un rècord de visitants: 7.244 infants, una xifra que significa un increment d’un 3% de públic respecte a l’edició de l’any anterior. Gatzara Espectacles n’era l’organitzador.

Saló de la Infància i la joventut
Foto: Encamp

En el saló celebrat a Encamp van ser 6.488 els infants que hi van acudir, mentre que pel del Pas de la Casa, el nombre total va ser de 756. El saló s’ha acostat a l’objectiu dels 7.500 visitants als quals aspirava l’organització en aquesta edició i manté la tendència a l’alça pel que fa al volum d’afluència durant els dos períodes d’activitat, tant a Encamp com al Pas de la Casa. La manifestació es consolida com a l’esdeveniment de referència del lleure nadalenc a Andorra i es perfila també com a proposta complementària per a les famílies que trien el Principat com a destinació turística per a les seves vacances.

Nens al Saló de la Infància i la joventut Encamp
Foto: Encamp

Aquest fet s’ha notat especialment durant l’obertura del saló al Pas de la Casa, on enguany s’havia fet una  campanya a l’entorn dels hotels i allotjaments per donar a conèixer l’activitat. L’afluència va ser especialment elevada els dies 3 i 4 de gener.

Autoritats Saló de la Infància i la joventut Encamp
Foto: Comú d’Encamp

Enguany, el saló ha ofert un programa amb una norantena de propostes d’activitat diferents per a totes les franges d’edat a les quals s’adreça amb la finalitat que tothom hi trobés la seva proposta de diversió i de lleure. Mantenint les activitats més esperades i innovant en noves propostes que sorprenguin als visitants, l’oferta del saló evoluciona de forma positiva tant a nivell qualitatiu com quantitatiu amb preferències molt marcades en funció de les franges d’edat. Així, mentre els més menuts són fidels a l’espai de la ludoteca i els tallers de maquillatge i disfresses, els més joves han respost de forma molt positiva la competició de videojoc “What You Play” i les àrees de simuladors.

Piscina de pilotes Saló de la Infància i la joventut Encamp
Foto: Encamp