Marcos Sanza i Dayane Huerta van dominar la 10a cursa Illa Carlemany

Malgrat les previsions climatològiques desfavorables per a la pràctica de l’esport, prop de 2.400 persones van participar en la 10a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany, on Marcos Sanza i Dayana Huerta, van conquerir els títols de les categories masculina i femenina, respectivament.

Dayane Huerta al podi de guanyadores de la cursa Illa Carlemany
Foto: Josep Segura

Amb un temps de 18 minuts i 25 segons, la Dayane Huerta es va confirmar com  l’atleta femenina de la jornada, després d’assolir el primer lloc en un recorregut de 5 quilòmetres. Amb el dorsal 153, la segona plaça va ser per a l’Andrea Sinfreu, mentre que la tercera posició va ser per a la Maria Garcia.

Marcos Sansa Arranz al podi com a guanyador de la Cursa Popular Illa Carlemany 2019
Foto: Josep Segura

En la categoria masculina, Marcos Sanza Arranz va cloure la seva participació amb un registre de 15 minuts i 34 segons, per a conquerir la primera plaça dels 5 quilòmetres. Carles Gómez va arribar segon i Lucas Mouree, tercer.

Cursa Popular Illa Carlemany 2019
Foto: César De Pablos

Tot i que la participació va quedar curta, respecte als 3.000 participants de l’any passat, els ànims van ser igualment positius. Al trajecte de 2 quilòmetres, les famílies, els nens i les mascotes, van omplir els carrers amb alegria i somriures, per a celebrar una jornada esportiva on tothom va ser protagonista.

Família a la Cursa Popular Illa Carlemany 2019
Foto: César De Pablos

Va destacar la presència de Xavier Espot Zamora, recentment proclamat com a cap de Govern del Principat d’Andorra, que va donar el tret de sortida a la cursa. L’agrupació andorrana Madre Tomasa va oferir un concert de tancament, que va fer vibrar els espectadors amb el seu estil musical particular.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Concert de Madre Tomasa a la Cursa Popular Illa Carlemany 2019
Foto: Josep Segura