Buda Gastro, el maridatge més exquisit

Uns quants afortunats van descobrir el món de sabors que proposa el Buda Gastro, amb la jornada de Maridatge Gastronòmic que va organitzar per satisfer els paladars més exigents.

Plats del maridatge del Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

Amb còctels de benvinguda –amb el segell de Martini– i música en directe de l’agrupació Flamenco Fusion, la degustació va començar amb aperitius consistents en conserves artesanes Los Peperetes, originàries de Vilagarcia d’Arousa, Pontevedra.

Músics de Flamenco Fusion al maridatge del Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

Seguidament, el xef va proposar una pasta tagliatelle gialle, de la casa GranBologna, amb un toc de caviar Amur Beluga, per a donar-li frescor a aquest plat perfectament dissenyat. D’altra banda, el xai de Can Bastus va servir de complement de la trobada gastronòmica.

Vins i altres aperitius del maridatge del Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

El maridatge va comptar amb tres vins de primera qualitat; dos Albariño, elaborats pels cellers Pazo de Rubianes i García de Caamaño, i un Ribera del Duero del celler Bosque de Matasnos, propietat del reconegut sommelier Jaime Postigo. Ninna de Nuit, per la seva part, va ser el cava escollit per a completar la selecció de vins.

Taula de comensals al maridatge del Buda Gastro
Foto: Paula Cristina

Els comensals, finalment, van poder degustar com a postres la nata fresca del Cadí amb maduixots de Huelva, un plat deliciós per a tancar un maridatge que el Buda Gastro, com sempre, va brodar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Comensals i convidats arribant al maridatge del Buda Gastro
Foto: Paula Cristina