Serrahima va presentar “La mare del temps” a La Puça

De l’autor Ignasi Serrahima, “La mare del temps” va ser guardonada amb el Premi Fiter i Rossell de novel·la 2018.

En una càlida jornada, a la llibreria La Puça, al carrer La Llacuna, núm. 2, d’Andorra la Vella, l’autor barceloní Ignasi Serrahima va presentar la seva obra “La mare del temps”, una novel·la que va ser aclamada a la XVI Nit Literària, celebrada el novembre de l’any passat.

Llibre La Mare del Temps d'Ignasi Serrahima
Foto: Josep Segura

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; la Directora de Promoció Cultural, Montse Planelles; el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruíz i el Cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri; van ser els representants de la classe política que van assistir a l’acte. La ministra Sílvia Riva va destacar la importància d’aquest tipus d’obra, que aporten una visió diferent de la cultura d’Andorra. L’escriptor Robert Pastor també va exercir de mestre de cerimònia i va lloar la manera en què està escrita l’obra, amb una molt bona connexió dels personatges i una molt bona agilitat de lectura.

Públic a la presentació del Llibre d'Ignasi Serrahima
Foto: Josep Segura

“La mare del temps” ens narra la història del petit Siscu, qui s’ha de recuperar del tràgic suïcidi de la seva mare, quan ell tenia només sis anys. Adoptat pels seus tiets, lluitarà per trobar una figura maternal i descobrir la seva pròpia identitat. Però no ho tindrà fàcil, ja que conviurà amb personatges molt excèntrics. El llibre, per descomptat, es pot adquirir a la llibreria La Puça, per només 21 euros.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Ignasi Serrahima signant exemplars del seu llibre
Foto: Josep Segura