L’Skål Club d’Andorra va guardonar els professionals del sector turístic

Amb la presència de diferents professionals i empresaris del sector turístic, així com la de Verònica Canals, ministra de Turisme del Govern d’Andorra, va tenir lloc la gala anyal de l’Skål Club d’Andorra, un esdeveniment que reconeix els professionals que més hi han contribuït a la promoció del turisme al nostre país.

Professionals del Turisme a la gala de l'Skal Club Andorra
Foto: Nelly Dedea

L’acte, emmarcat en el Dia Mundial del Turisme, va tenir lloc a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany i va comptar amb la presència de Valeriano Collado, president l’Skål Club d’Andorra, qui va adreçar unes paraules als convidats per agrair el seu compromís en el desenvolupament turístic del país.

Javier Saviola a la gala Skal Club Andorra
Foto: Nelly Dedea

Enguany, l’Associació Catalana d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE), fundada l’any 1978, va ser reconeguda en la categoria “Empresa Estrangera”. Actualment, l’ACAVE està formada per més de 500 agències de viatges centrals, entre elles un nombre significatiu d’agències catalanes, que venen el producte Andorra al seu catàleg de destins.

Raymond Juan Skal Club Andorra
Foto: Nelly Dedea

Maria Teresa Díaz Comas, vicepresidenta del comitè executiu mundial de l’Skål Internacional, va ser la més destacada en la categoria “Persona Estrangera”, per la seva experiència en diferents empreses del sector de la certificació i qualitat, essent experta en política i normativa turística, gestió de processos d’excel·lència en recursos humans, turisme sostenible i responsable, així com digitalització turística.

Skal Club Andorra a l'Hotel Roc Blanc
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa a la categoria “Empresa del País”, el guardó va ser atorgat a EMAP, l’empresa administradora de les pistes d’esquí de Vallnord Pal-Arinsal, per la seva exitosa organització de les Copes del Món i Mundials de BTT, esdeveniments que contribueixen amb l’activació econòmica de La Massana i la resta d’Andorra. David Baró, president d’EMAP i cònsol major de la parròquia massanenca, va recollir el premi.

Foto: Nelly Dedea

Finalment, en la categoria “Persona del País”, l’exministre de Turisme del Govern d’Andorra, Francesc Camp Torres, va ser la personalitat guardonada, pel seu treball de vuit anys al capdavant del Ministeri de Turisme. Part del llegat assolit per Camp va ser la creació de l’Andorra Shopping Festival, l’arribada del Cirque du Soleil a terres andorranes, a més de la promoció d’Andorra com a destí turístic en diferents plataformes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea