Madriu Real Estate es transforma en personal shopper immobiliari

L’experiència de Madriu Real Estate els ha demostrat que, per a trobar la llar que els seus clients sempre han somiat, hi haurien de patir una transformació substancial. Així va néixer aquest concepte de Personal Shopper Immobiliari, que pretén assessorar, de manera personalitzada, a potencials compradors.

Madriu Real Estate
Foto: Paula Cristina

Part de la feina de Madriu Real Estate és garantir una bona inversió. El seu equip professional s’encarrega de la recerca d’immobles amb les condicions que millor s’adaptin als requeriments dels seus clients, a través d’un estudi minuciós del mercat immobiliari i el compliment de totes les gestions pertinents i, per descomptat, de posteriors reformes, treballs d’interiorisme i decoració que calgui realitzar perquè l’immoble estigui a la mida de les exigències dels seus futurs propietaris.

Amb un concepte comercial innovador, la prestigiosa agència immobiliària busca estar més a prop dels seus clients, per donar un servei de millor qualitat i més exclusiu.

Tanmateix, el servei de consergerie i gestió de propietats, donarà l’opció de comptar amb assistència a l’habitatge, per garantir l’accés a operaris de manteniment, instal·lacions i reparació d’avaries. També poden programar la recollida periòdica del correu, l’encesa de la calefacció, després de l’arribada d’un viatge o representar als propietaris en les reunions anyals o extraordinàries de la comunitat. Si el que vols és gaudir de la teva llar com mai ho has fet, deixa que Madriu Real Estate et doni la clau.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Jornada Madriu Real Estate
Foto: Paula Cristina

 

andorra a taula