Ignasi Serrahima es fa amb el premi Fiter i Rossell 2018

Serrahima ha estat el guanyador de la grossa, amb ‘La mare del temps’, a la 41a edició de la Nit Literària, que va tenir lloc dijous passat, en una cerimònia organitzada pel Cercle de les Arts i de les Lletres, a l’Hotel Coma d’Ordino.

Taula d'autoritats amb Ignasi Serrahima
Foto: Nelly Dedea

A banda de Serrahima, l’organització va atorgar altres premis en diferents categories, set guardonats en total, que s’han repartit 32.000 euros, entre els quals cal destacar també quatre originals d’Andorra.

Taula de convidats nit literària
Foto: Nelly Dedea

Pel que fa a la resta de premis, el guardonat en la categoria d’assaig literari va ser Carlos Sánchez, amb la seva obra ‘Èpica i història, l’Andorra d’Isabelle Sandy’. Sofia Masegosa va ser reconeguda amb un accèssit per ‘La vida teatral a Andorra’, en la categoria d’investigació històrica. Joaquim Brustenga es va fer amb el premi de novel·la curta, amb ‘Deu minuts’. Núria Abad es va emportar el de poesia amb ‘La Fosca’. Albert Ginestà es va fer amb el guardó de recull amb ‘I.Reals’ i tanca el capítol de premiats l’obra ‘El Torb’, una composició d’autor anònim.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Menjar de la nit literària
Foto: Nelly Dedea