Silvia Colomé, tot poesia

La Silvia Colomé va iniciar la seva carrera com a periodista a RTVA fa 21 anys. Ara, treballa a la web de La Vanguardia i acaba de treure un llibre “La llegenda del Carreró”, que va presentar a Andorra a la llibreria La Puça.

En la presentació de l’autora, l’Anna Riberaygua, ànima mater de la llibreria La Puça, va destacar que “a la Sílvia li agrada la poesia i la busca en tot el que l’envolta”, i va mostrar-se molt orgullosa de poder oferir aquest llibre en primícia a la clientela andorrana abans que arribi a les grans xarxes de distribució.

Silvia Colomé, poeta L’autora va referir-se als seus inicis com a periodista al país, on va treballar durant dos anys a RTVA. Actualment, treballa a la web de La Vanguardia i ha debutat com a escriptora amb aquesta novel·la realista amb certs components fantàstics, centrada a Montgai a l’alta edat mitjana.

L’acte va tenir lloc a la llibreria La Puça, emmarcat en un vermut literari, que va comptar amb la presència d’una bona colla d’amics de la periodista i també de l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert.