L’Skål Club d’Andorra va celebrar la seva gala de premis

Com ja és habitual, any rere any, l’Skål Club d’Andorra (Associació de professionals del turisme d’Andorra), va celebrar ahir al vespre el Dia Mundial del Turisme, amb una gala on es van guardonar els professionals que més hi han contribuït a la promoció del turisme al nostre país. Els guanyadors han estat escollits per votació dels mateixos socis de l’SKÅL i enguany han estat els següents guardonats.
Taules de convidats a la gala SKÅL Club d’Andorra
Foto: Nelly Dedea

En la categoria ‘Empresa Estrangera’: Esquiades.com – (una agència de viatges online dedicada als viatges d’esquí i turisme de muntanya, radicada a Reus i amb delegació al Principat d’Andorra), ha estat l’empresa més votada pels socis.

convidats SKÅL Club d’Andorra
Foto: Josep Segura

En la categoria de ‘Persona Estrangera’: Juan Francisco Rivero (President de l’SKÅL Internacional de Madrid i membre de la Junta Directiva de l’SKÅL Espanya, que recentment ha celebrat l’agermanament entre l’SKÅL Club d’Andorra i el de Madrid, ha rebut el reconeixement de la junta i s’ha fet amb el guardó d’aquesta categoria.

Sandra Tomàs, Mònica Codina i Laura Lavado
Foto: Josep Segura

En la categoria d’‘Empresa del país’: ANDORRA TURISME – (la societat pública creada el setembre del 2007, que va començar a operar l’1 de març de 2008 amb el principal objectiu de millorar la posició competitiva d’Andorra com a destinació turística, ha rebut en aquesta ocasió un reconeixement especial per tots els projectes realitzats, per tot el seu equip de professionals i per ajudar d’una forma clara en el bon desenvolupament del turisme al nostre país), el guardó el va recollir Betim Budzaku, director general de la societat.

Gala SKÅL Club d’Andorra
Foto: Josep Segura

En la categoria de ‘Persona del País’: DENIS GARCÍA ABELLA (restaurador i empresari, creador i propietari durant molts anys del reconegut restaurant Don Denis Andorra, ha estat el mereixedor d’aquest reconeixement després de la important trajectòria que l’ha portat a ser un referent dins del turisme a Andorra), el reconegut restaurador va rebre l’ovació més llarga de la nit, motiu pel qual se’l va veure molt emocionat.

SKÅL Club d’Andorra
Foto: Josep Segura

La gala es va celebrar a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes Engordany i va comptar amb la presència de gran part dels empresaris del país, així com representants d’altres països, que tenen una relació directa amb el turisme a Andorra. També va comptar amb la presència de diverses autoritats, encapçalades pel Ministre de Turisme del Govern d’Andorra, Francesc Camp i com era preceptiu, del president de l’SKÅL Club d’Andorra, Raymond Juan.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
SKÅL Club d’Andorra festa
Foto: Josep Segura