Sopar & Diamants, la festa més glamurosa a Inúu – Caldea

Els diamants, els colors i el glamur, van dominar el ‘Sopar & Diamants’ d’Inúu – Caldea, amb bona música, ambient excel·lent, el menjar deliciós del restaurant Siam Shiki i les joies de Cellini, que van fer les delícies dels nombrosos assistents.

Festa de Caldea
Foto: Dona Secret

Els diamants i les joies, van ser els convidats d’honor del ‘Sopar & Diamants’ celebrat a la terrassa Lounge d’Inúu el passat dijous 21 de juny. Una festa per als socis de Caldea Sport Thermal Club, amb cava i copes diverses, on la lluentor i el glamur, van combinar-se amb la bona música i l’excel·lent menjar del restaurant Siam Shiki.

Catering de Siam Shiki a Caldea
Foto: Dona Secret

Com és habitual, el xef del Siam Shiki va voler posar el seu granet de sorra a aquesta festa on van prendre part nombrosos socis que no es volien perdre la degustació de les especialitats asiàtiques del restaurant d’Inúu. Cuina xinesa, japonesa, vietnamita i tailandesa, elaborada amb els ingredients més exclusius i les receptes més tradicionals.

Noies a Caldea
Foto: Dona Secret

Els nems, els entremesos, les amanides, noves propostes i uns curris increïbles van delectar els assistents a la festa. L’espai de la vetllada, ens va traslladar a països llunyans amb els menjars més exòtics i originals, en aquesta trobada dels socis en aquest estiu 2018.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
DJ John Holt a Caldea
Foto: Dona Secret