El primer sopar solidari de Mans Unides aplega 53 persones al Buda Gastro

El passat divendres al vespre, es va celebrar el primer sopar solidari de Mans Unides, al restaurant Buda Gastro, d’Andorra la Vella. L’objectiu d’aquest sopar era recaptar fons per a lluitar contra la fam, la malnutrició, la pobresa, la malaltia, la desigualtat i el subdesenvolupament, que són només alguns dels problemes que aquesta organització combat, dia rere dia, en Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

Mossen de Canillo al sopar solidari mans unides
Foto: Nelly Dedea

L’acte, al qual van assistir 53 persones, va estar amenitzat per la música la banda Love It i també  va comptar amb el sorteig de diferents obres d’art africanes, que l’atzar va voler obsequiar entre alguns dels comensals. Per tant, no només van poder gaudir d’una exquisida proposta culinària del xef Andrés Riestra, sinó que alguns també es van emportar el seu regal.

Xef Andrés Riestra Buda Andorra
Foto: Nelly Dedea

L’any 1982, es va realitzar la primera campanya a Andorra i, des de llavors, la solidaritat pels més vulnerables és una característica inequívoca del nostre país i així es va demostrar en aquest primer sopar solidari. En finalitzar l’acte, la presidenta de Mans Unides Andorra, Meritxell Farrero, es va mostrar molt satisfeta de la resposta dels andorrans, ja que a banda dels 53 comensals, hi va haver gent que van aportar el preu del sopar o donatius, però no van poder assistir al mateix.

Grup Love it al sopar solidari mans unides
Foto: Josep Segura

Farrero no descarta realitzar aquest sopar amb periodicitat anyal, ja que l’organització es manté amb els donatius de particulars i les necessitats per cobrir tots els projectes van més enllà del que reben per aportacions.

Meritxell Farrero Mans Unides
Foto: Nelly Dedea

Així que, si voleu col·laborar per plantar-li cara a la fam, no espereu a la pròxima campanya de Mans Unides, poseu-vos en contacte a través del web: www.mansunides.ad o al telèfon +376 869 865, i segur que amb la vostra aportació, arrencareu més d’un somriure en una cara trista.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Persones al sopar solidari de Mans Unides
Foto: Nelly Dedea