Júlia transforma el concepte de perfumeria amb un establiment renovat

Divendres al vespre es va inaugurar el renovat establiment de Júlia Perfumeria al centre comercial Illa Carlemany. Les noves instal·lacions d’aquesta prestigiosa botiga, no només són un reflex de l’elegància, el glamur i la sofisticació, sinó que aporten un valor afegit als serveis que poden oferir amb un format únic i amb una imatge irrepetible.

Convidats Júlia Perfumeria Illa Carlemany
Foto: Nelly Dedea

Júlia ha creat un espai dins d’un altre espai (una botiga dins d’una altra botiga), ja que als serveis habituals de maquillatge i fragàncies, també podeu trobar un espai únic dedicat a Rituals, una marca que pretén transformar les rutines diàries en rituals amb significat, un espai que no vol vendre bellesa, sinó que aspira a fer que et sentis bé.

Botiga Rituals
Foto: Nelly Dedea

A Rituals podràs trobar una àmplia col·lecció de productes luxosos però assequibles, inspirats en la saviesa i les tradicions de la cultura asiàtica, tant per a tractament personal com per a la llar. I, si no tens clar el teu regal per aquestes festes de nadal, amb Rituals oferiràs quelcom més que un regal, obsequiaràs felicitat.

Botiga júlia perfumeria illa carlemany
Foto: Nelly Dedea

A banda de Rituals, també podràs trobar diferents col·leccions de marques exclusives, productes que destaquen per la seva excel·lència i qualitat, entre els quals cal destacar Atelier, una marca de cosmètica cent per cent natural i ecològica, que ofereix uns resultats sorprenents i, a més a més, és respectuosa amb el medi natural.

Clientes perfumeria júlia illa carlemany
Foto: Nelly Dedea

Tot un món de fantasia i sofisticació en el món de l’estètica i la cosmètica que no et pots perdre, a la planta baixa del centre comercial Illa Carlemany.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Botiga Júlia Perfumeria Illa Carlemany
Foto: Nelly Dedea