Subhastart recapta 4.855 euros per ajudar els refugiats

La Capsa, un espai de creació que centralitza l’ensenyament de les disciplines artístiques, a les Valls del Nord i que dirigeix Rosa Mujal; va celebrar diumenge passat la 5a edició de Subhastart.

Foto: Nelly Dedea

L’acte va tenir lloc al restaurant Món Bohemi de la Massana i va comptar amb diverses obres d’artistes del país, que alguns d’ells han cedit desinteressadament per a una causa molt lloable com ara, ajudar els refugiats de Grècia i Turquia, que fugen de la persecució i les guerres als seus països d’origen.

Rosa Mujal a Subhastart
Foto: Nelly Dedea

S’han venut un total de 45 obres i la recaptació ha estat de 4.885 euros, comptant el preu dels tiquets d’entrada a la mostra. Però, la resta d’obres que han quedat per vendre, encara es poden adquirir durant tota la setmana.

Foto: Nelly Dedea

Recordem que els diners es destinaran a comprar aliments frescos i productes de primera necessitat per als camps de refugiats de Grècia i Turquia i que la col·laboració és un gran gest de generositat i solidaritat. Així que, no t’ho pensis més i compra una de les peces que queden perquè els preus són molt assequibles.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta jornada de subhastes al nostre Facebook.
Jean Luc Herbert a Subhastart
Foto: Nelly Dedea