Svetlana Voropaeva, un concert memorable

La pianista Svetlana Voropaeva, convidada per Gatzara Espectacles, esperava una bona acollida per part del públic andorrà. Confiava que fos un concert memorable, i així va ser, ja que les persones que omplien l’Auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria van viure una vetllada inoblidable.

Pianistes Svetlana Voropaeva i Elena Tezeykina
Foto: Paula Cristina

Van ser dos concerts organitzats per Gatzara Espectacles, els dies 1 i 2 de novembre a l’auditori Rocafort a Sant Julià de Lòria. Svetlana Voropaeva va interpretar diverses obres clàssiques al piano amb la també pianista Elena Tezeykina, un programa molt equilibrat que va combinar peces a quatre mans i peces individuals que van delectar tots els assistents. Va ser un concert instrumental, en què van interpretar al piano peces de compositors famosos, com Granadors, Brahms, Liszt, Debussy, Ratxmaninov, Moshkovisky, entre d’altres.

Públic del concert Pianistes Svetlana Voropaeva i Elena Tezeykina
Foto: Paula Cristina

Svetlana Voropaeva va néixer el 1988, es va graduar de l’escola de música Rodion Shchedrin i després a l’Acadèmia de Cultura i Arts de Samara com a concertista solista. Ha guanyat diversos concursos de piano i ha actuat a molts llocs del món. Per la seva part, Elena Tezeykina, va néixer a Samara i es va graduar a l’escola de música d’aquesta ciutat, on va guanyar diferents guardons.

Pianistes Svetlana Voropaeva i Elena Tezeykina a l'auditori Rocafort
Foto: Paula Cristina

En acabar el concert, les pianistes van declarar que per a elles, cada actuació era sempre molt emocionant i es van mostrar molt satisfetes per l’acollida del públic del Principat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.