“Be foodie” a Marràqueix, un destí cultural recomanat per Viatges Relax

Acampar sota els estels a luxoses haimes, descobrir el Marroc a través de la seva acolorida gastronomia amb un taller per aprendre a preparar menjar marroquí, tal és l’experiència innovadora que proposa Viatges Relax.

La cuina marroquina rep tres influències principals: l’àrab, la turca i l’andalusa. Per descobrir-ne tots els secrets, aquesta proposta de vuit dies a Marràqueix, les kasbash i el desert, és ideal.

Mercat de marràqueix Viatges RelaxEl primer dia visitarem les zones més emblemàtiques de la “ciutat roja” i al vespre soparem al selecte, elegant i sobri Restaurant Donar Zellij. L’allotjament es fa a l’Hotel Rid Kniza, un edifici del segle XVIII, un petit i luxós “Hotel de Charme” al cor de l’antiga Medina de Marràqueix. L’endemà sortirem cap a Ouarzazate per la ruta de les kasbahs amb 4×4 i dinarem en un enclavament diferent i inoblidable “La Kasbah de Taourirt”.

Farem un taller per aprendre a preparar un veritable menjar marroquí fet en la més pura tradició de la cuina familiar

Arribarem al Hara Oasis on ens endinsarem en el major palmerar d’Àfrica. El tercer dia sortirem amb 4×4 cap a Zagora, pel camí anirem fent pauses, la primera serà a Mhamid, que dona pas al desert del Sàhara, arribarem a les dunes de la Chegaga i dinarem enmig del desert. Dormirem en una haima, on arribarem amb dromedari per sentir i viure el desert en estat pur; ens prepararan un sopar típic berber amenitzat amb una tradicional festa al voltant de la foguera amb música de timbals i instruments locals.

Ruta de 4x4 a MarrocL’endemà sortirem en 4×4 direcció a Ouarzazate, farem parades als diferents pobles i dinarem en un restaurant típic fins a arribar al nostre hotel Kasr Ighnda a Ait Ben Haddou, on soparem i passarem la nit. Continuarem el nostre viatge direcció a la vall d’Ourika, dinarem a la Kasbah de Bab Ourika a un restaurant que disposa de terrasses amb vistes precioses.

Tornarem a Marràqueix on farem una visita completa i soparem  al restaurant Palau Jad Mahal de Marràqueix. Farem el sopar de comiat al Riad Lotus Previleje que es troba en un sumptuós palau del segle XIX, on degustarem un menú original i saborós de la gastronòmica marroquina d’autor.

Nòmad marràqueix marroc viatges relaxDins del nostre programa, farem un taller per aprendre a preparar un veritable menjar marroquí fet en la més pura tradició de la cuina familiar, sota el lideratge del nostre xef, que ens iniciarà en els secret de les amanides, “briouates”, “tajines”, pastilles, cuscús…  Cadascú podrà preparar una recepta de seu gust, individualment o en grup, i un cop finalitzada, el xef farà un tast a cegues i designarà el Top Xef del dia, que rebrà un diploma i … així com una sorpresa del nostre xef pastisser.

Viatges Relax: Tel. (+376) 812244. Contacte WhatsApp (+376) 606560. Correu electrònic: relaxtravel@viatgesrelax.com