TC Escola de Dansa va inaugurar noves instal·lacions a Escaldes-Engordany

El passat dissabte, dia 25 de gener, l’escola TC Dansa, va inaugurar noves instal·lacions, al carrer Sant Antoni, núm. 7, a Escaldes-Engordany. L’establiment, que compta amb 3 noves sales de ball i una superfície més àmplia, permetrà als joves campions perfeccionar els seus balls per a revalidar els diferents triomfs assolits a nivell internacional.

Fotos: César Vidal

Nova Sala TC Escola de DansaDesprés de l’èxit assolit el passat mes de desembre a l’All Dance World 2019, una competició de ball que es va disputar al Hilton Orlando Resort, als Estats Units, on dues representacions, pertanyents a TC Escola de Dansa, van aconseguir establir una fita en el món de la dansa competitiva, amb un campionat del món i un subcampionat, tocava començar l’any amb unes instal·lacions dignes d’aquests triomfadors.

TC Escola de DansaRecordem que l’Andrea Arnal, Maria Bringué, Katherin Carmona, Tatiana Alves, Ainoa Martín, Jana Ibarz, Sofia Ramírez, Dioni Agilda i Christian Vieira; l’agrupació “Deivas” va obtenir el subcampionat del món en la categoria “Grups” de la modalitat “Hip-Hop”, establint així una fita històrica per al nostre país i per a TC Escola de Dansa. Mentre que, Dioni Agilda i Christian Vieira, participants en la categoria “Duets”, sota el nom de “Brides”, van rebre tots els honors en convertir-se en Campions del Món d’un molt disputat concurs de dansa.

TC Escola de DansaL’Escola TC Dansa estava ubicada anteriorment a l’Hotel Garden, a Santa Coloma, però amb aquesta nova ubicació, l’acadèmia podrà seguir creixent, tant en nombre d’associats, com en comoditat per als grans ballarins que es vulguin posar sota les ordres de la Montse Ruiz i el David Bringué, directors de l’entitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.