TC Escola de Dansa va fer història als Estats Units

La bandera d’Andorra va onejar en el podi de l’All Dance World 2019, on dues representacions del nostre país, pertanyents a TC Escola de Dansa, van aconseguir establir una fita en el món de la dansa competitiva.

Fotos: TC Escola de Dansa / All Dance International

TC Escola de DansaEls joves de TC Escola de Dansa van assolir el cim al Hilton Orlando Resort, recinte turístic de l’estat de la Florida, als Estats Units, on es va dur a terme la competició All Dance World 2019, un esdeveniment que va aplegar ballarins de diferents racons del món i en diverses modalitats i categories, des del 24 de novembre fins a l’1 de desembre.

TC Escola de Dansa a l’All Dance World 2019Amb la participació d’Andrea Arnal, Maria Bringué, Katherin Carmona, Tatiana Alves, Ainoa Martín, Jana Ibarz, Sofia Ramírez, Dioni Agilda i Christian Vieira; l’agrupació “Deivas” va obtenir el subcampionat del món en la categoria “Grups” de la modalitat “Hip-Hop”, establint així una fita històrica per al nostre país i per a TC Escola de Dansa. Però les bones notícies no van quedar només en un molt meritori subcampionat, ja que Dioni Agilda i Christian Vieira, participants en la categoria “Duets”, sota el nom de “Brides”, van rebre tots els honors en convertir-se en Campions del Món d’un molt disputat concurs de dansa.

Dioni Agilda i Christian Vieira de TC Escola de DansaPer als directors de l’escola, Montse Ruiz Martínez i David Bringué Salvador, el resultat és més que satisfactori, ja que referma mesos d’esforç col·lectiu que s’han traduït en dos reconeixements molt anhelats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.