The Swing Girls paralitzen l’avinguda Meritxell

Que la Mar Capdevila, la Fanny Pérez i la Susanne Georgi, tenen unes veus prodigioses no és cap secret, que la seva idea de rememorar temes dels anys 50, 60 i 70, és brillant; ja no sorprèn ningú. Però, que la seva execució, amb una conjunció, una modulació i una entonació excepcionals, puguin paralitzar tots els vianants de l’Avinguda Meritxell, diu molt de la professionalitat d’aquestes tres components de The Swing Girls.

Concert The Swing Girls a pyrénées andorra
Foto: Josep Segura

Va ser dissabte a la tarda, a la planta baixa de Pyrénées Andorra i amb motiu de la presentació de la campanya nadalenca dels grans magatzems, que les tres components del grup musical van entusiasmar tot el públic present a les seves instal·lacions, així com els vianants de l’Avinguda Meritxell que, en sentir les seves prodigioses veus, no van dubtar a entrar al recinte i a meravellar-se amb la seva actuació.

Concert The swing girls pyrenees andorra
Foto: Josep Segura

A banda dels seus temes habituals i la seva espectacular posada en escena, que normalment contempla una estètica inspirada en la feminitat i l’elegància del vestuari dels anys 50, però que en aquesta ocasió van canviar per una indumentària més nadalenca, The Swing Girls van presentar en societat el tema que el Pere Revert ha compost per a Pyrénées Andorra, per a la campanya de nadal, titulat ‘Realize the gift that you are’. Una cançó que sembla feta expressament per al trio andorrà i que calarà profundament en tothom que l’escolti a partir d’ara.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Avinguda meritxell nadal 2018
Foto: Josep Segura