Tot Natura torna a celebrar la tradicional jornada de portes obertes

Dissabte passat es va tornar a celebrar una altra edició de les jornades de portes obertes amb què Tot Natura obsequia a tots els seus clients i amics per donar la benvinguda a la primavera.

Tot Natura Portes Obertes
Foto: Nelly Dedea

En aquesta oportunitat, tothom que va voler assistir a aquest esdeveniment, va poder gaudir de bona música, diferents aperitius i begudes, així com els ja tradicionals inflables per als més petits. Tanmateix, i també acostuma a ser un clàssic d’aquestes jornades, les llames andines van fer les delícies dels més menuts, ja que no estan acostumats a veure una espècie animal de països tan llunyans.

Llames a Tot Natura
Foto: Nelly Dedea

Però, el més important i com no podia ser d’una altra manera, van ser els descomptes especials que Tot Natura tenia preparats per als seus clients, un 70% en tota la secció d’animals, testos líving, peluixos i espelmes; un 50% en decoració i plantes artificials; un 30% en arbres fruiters, bonsais i llavors per a l’hort i un 20% en eines i productes de la marca Flower.

Nens jogant a Tot NaturaAixí que, tothom que va visitar les instal·lacions de Tot Natura, a banda dels descomptes, va poder trobar tot tipus de plantes i accessoris, un gran ventall d’estris i mecanismes, elements decoratius d’exterior i interior o kits de cultiu per a tenir un hort a casa i, a més a més, un curset d’horts urbans.

Tot Natura
Foto: Nelly Dedea

Però, si no vàreu poder assistir a aquestes jornades, no perdeu més el temps, perquè a Tot Natura trobareu tot el que necessiteu, sense haver de visitar més establiments i al millor preu.

Foto: Nelly Dedea