Tots contra la violència de gènere

Aquest és l’objectiu de la campanya que han engegat conjuntament, el Govern i Andorra Telecom, que sota el títol No t’equivoquis, és violència, pretén eradicar aquesta xacra que encara afecta la nostra societat.

violència de gènere andorra telecom i govern d'andorra
Foto: Nelly Dedea

La campanya es va presentar ahir al vespre, a la Sala del Prat del Roure i compta amb un seguit de cinc càpsules audiovisuals, basades en històries reals, que són un avís sobre relacions perilloses en l’entorn digital, que ens ajudaran a identificar els comportaments potencialment perillosos, tal com va destacar la psicòloga Mònica Álvarez. També David Julián, expert en ciberseguretat, va alertar dels perills que comporten plataformes com ara WhatsApp o Snapchat, ambdues amb el nombre més gran d’assetjaments.

conferència violència de gènere mònica alvarez
Foto: Nelly Dedea

Les càpsules audiovisuals es difondran a les xarxes socials i en diferents mitjans de comunicació, així com al cinema. Una fórmula molt imaginativa que, tant el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot; la secretària d’Estat d’Afers Socials, Ester Fenoll i el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall; consideren imaginativa i que pot arribar a conscienciar a tots els joves del nostre país.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Autoritats a la conferència de violència de gènere
Foto: Nelly Dedea