Trobant l’harmonia a casa nostra

La interiorista Brigita Langenfeld, que recentment va inaugurar el seu Estudi d’Interiorisme i Construcció, hi va aplegar una masterclass per atraure l’energia de l’abundància a la llar i al negoci. El mèdium i expert en feng shui, Petr Kminiak, va guiar l’activitat.

Fotos: César De Pablos

En el marc de la inauguració de l’Estudi d’Interiorisme i Construcció, Brigita Langenfeld va voler compartir amb els seus convidats un taller molt especial. Es va tractar d’una masterclass en què el mèdium txec Petr Kminiak els va ensenyar tot el que s’ha de considerar per crear espais harmoniosos i atraure-hi l’energia de l’abundància.

Pot semblar una tasca senzilla, però la realitat és que trobar aquest equilibri entre allò material i l’espiritual pot resultar bastant complex si no hi ha una especial sensibilitat vers allò que no es pot palpar. Així ens ho va explicar Kminiak, que, des de molt jove, va tenir una experiència extrasensorial amb un familiar aleshores difunt, un succés que li va animar a continuar estudiant-ne més fins a convertir-se en coach espiritual personal i empresarial.

A partir de tot aquest procés, ha descobert que els espais habitables tenen energia i que, “amb uns petits canvis, la podem millorar”. Això repercutirà principalment en la salut de les persones que hi conviuen, en el cas de les cases i pisos, o afavorirà l’èxit laboral i professional quan es tracti de la zona de treball.

El feng shui és la principal filosofia que Brigita Langenfeld segueix a l’hora de dissenyar espais interior

 

“El meu objectiu és que la gent comprengui que hi ha malestar de salut o problemes laborals que es poden alleujar fomentant el benestar emocional a través de la recerca de l’equilibri de les energies en els espais”, va explicar.

Per a la dissenyadora Brigita Langenfeld, comptar amb un expert com Petr Kminiak és una oportunitat interessant de combinar la filosofia del feng shui amb l’interiorisme, una visió que, assegura, té molt camp a explotar al nostre país.

 

 

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Trobant l’harmonia a casa nostra