(+Fotos) Una dotzena d’establiments s’afegeixen a la Ruta de la Tapa 2023

La 14a edició de la Ruta de la Tapa va iniciar amb molta força, amb dotze establiments gastronòmics que oferiran la seva millor tapa, acompanyada d’una cervesa Estrella Damm, per tan sols 3,50 euros. La voluntat del Comú de Sant Julià de Lòria és dinamitzar la parròquia a través d’iniciatives que fomentin el turisme i el consum intern.

Fotos: César De Pablos

Ruta de la tapaDes del passat 9 de maig, dotze bars i restaurants lauredians han encès els seus fogons per a delectar els visitants de Sant Julià de Lòria, en una nova convocatòria –la catorzena– de la Ruta de la Tapa. D’aquesta manera, el públic tindrà l’oportunitat de descobrir l’oferta culinària de diferents establiments, a un preu raonable, mentre gaudeix de les novetats que s’han incorporat al programa.

Ruta de la tapaJosep Majoral, cònsol major, va afirmar que “La Ruta de la Tapa és un esdeveniment més que consolidat a Sant Julià de Lòria” que es manté fidel a l’objectiu sota el qual es va crear: dinamitzar la parròquia. Així, doncs, el Comú ha volgut “portar coses diferents” per a no només satisfer els comensals sinó també per a entretenir-los amb activitats lúdiques i d’esbarjo. Un bon exemple va ser l’actuació del mag Reivax, tot just ahir, que va il·lusionar a tothom que va acudir a El Racó de l’Anna, la pastisseria El Cigne, la cafeteria Sant Eloi, el bar restaurant Muntanya, Fusió Crep&Burger i el Bare Nostrum.

Ruta de la Tapa 2023L’il·lusionisme continuarà avui dijous, des de les 19.30 hores, amb el mag Esparragow com a protagonista, però aquesta vegada recorrent l’snack bar Valireta, el bar restaurant la Caülla, l’snack bar Eurocenter, l’snack bar restaurant La Passa, Angelo Pizzeria & Restaurant i el restaurant Rosario Lejano Rincón Querido. En el mateix ordre d’establiments, dimecres 17 i dijous 18, respectivament, les varetes màgiques seran agitades per Mag Ferrer i Centenarius.

Ruta de la tapa“Divendres (12 de maig) i dissabte (13 de maig) també hi haurà un ‘corre tapes’ per a donar un toc de festivitat a la Ruta de la Tapa”, va indicar Majoral. Aquesta anirà a càrrec de la Colla Laurediana i de La Banda dels Germans McClown.

Ruta de la tapaLa Ruta de la Tapa s’estendrà fins al 20 de maig, és a dir, per dues setmanes, a diferència de l’any passat quan l’activitat va durar un mes. Així i tot, les expectatives del Comú són positives i esperen rebre una bona afluència de visitants.

Troba més fotos de la Ruta de la Tapa aquí:

Una dotzena d’establiments s’afegeixen a la Ruta de la Tapa 2023