Restaurant Andrea, un somni fet realitat

Inaugurat l’octubre del 2022, el Restaurant Andrea és el resultat de la passió i la il·lusió que l’Andreia Antunes ha dipositat en la cuina. Ubicat al cèntric carrer massanenc Costes de Teixidó, l’establiment és una oda a la gastronomia de proximitat i als arrossos, tot i que també destaca pels seus peixos i mariscos, la carn a la brasa i els deliciosos ‘chuletones’ de vaca vella.

Fotos: Nelly Dedea

Restaurant AndreaD’origen portuguès, l’Andreia Antunes va trobar a Andorra el bressol de tots els seus somnis. El Principat, petit, però amb prou espai per a tothom, es va convertir en un lloc ideal en el qual ha pogut constituir la seva família i emprendre una nova aventura en el món gastronòmic. El Restaurant Andrea, a La Massana, és llavors un projecte engrescador amb el qual aquesta dona lusitana i enamorada dels Pirineus vol captivar els paladars d’andorrans i residents, però també de la gran quantitat de visitants atrets per les nostres muntanyes.

Restaurant AndreaSentir-se còmode i a gust és una tasca molt senzilla al Restaurant Andrea, ja que l’ambient és acollidor i gratificant, en un perfecte equilibri entre el modern i el tradicional que també es veu reflectit en el seu estil culinari i en la carta del local.

Restaurant AndreaSi bé la gastronomia de proximitat i els arrossos són la punta de llança d’aquest restaurant amb encant, el xef Carlos Martí convida el comensal a deixar-se mimar per altres creacions com ara el tataki de tonyina fresca o l’aperitiu d’escuma d’alvocat i torrada de mousse d’anxova, plats que, per si mateixos, són capaços de fer-nos recordar la noblesa del mar. I, precisament, quan es tracta dels productes més exquisits del mar, l’Andrea ens obre la porta a descobrir els millors arrossos de llamàntol blau, així com el de popets, gambes blanques i cloïsses fines. Això sí, les paelles i els arrossos caldosos són una altra assignatura que ningú no pot deixar de cursar a aquest establiment massanenc.

Restaurant AndreaNo podem oblidar, però, les especialitats a la brasa o el ‘chuletón’ de vaca vella, aquests últims madurats durant 60 dies, que resulten un autèntic idil·li per als amants de la carn i, en definitiva, de la bona gastronomia.


C/ Costes de Teixidó, 4. AD400 La Massana · www.restaurantandreaandorra.com · +376 847 700