(+Fotos) Una exquisida degustació de gelats artesanals a la Casa Rull

Entre la cinquantena d’activitats que proposa el cicle “Nits d’estiu als museus 2023”, la Casa Rull de la Massana va acollir un tast de gelats 100% artesanals, que va anar a càrrec de Guapaletas.

Fotos: Xavi Pujol

A través del tast guiat, els assistents van poder descobrir el procés de l’elaboració que hi ha al darrere de cada gelat, i també l’àmplia varietat de sabors i textures amb què Guapaletas treballa.

Per passar la calor, d’una forma més amena, la vintena d’afortunats que es van aplegar a la Casa Rull, a Sispony, també van degustar els gelats de pal de la marca, elaborats de manera artesanal, amb ingredients naturals, sense conservants i lliures de gluten. Ningú no es va poder resistir al banana Split, ni molt menys a la fresca i original paleta multi fruita, així com tampoc als sabors més clàssics, però sempre amb un toc especial, com ara la paleta de llimonada, menta i gingebre, o la de pistatxo.

Enguany, la programació de les nits d’estiu als museus ha comptat amb propostes gastronòmiques que van incloure dos tasts ben diferents, d’una banda, la degustació de gelats al Museu Casa Rull i, de l’altra, el tast de còctels que va tenir lloc al Museu de l’Automòbil.

Com cada any, l’objectiu de poder realitzar un cartell variat, proposant una bateria d’activitats molt diverses, tant per als residents com per als turistes, ha estat aconseguir uns equipaments culturals del país molt més vius, inclusius i accessibles per a tothom.

(19/08/2023) Una exquisida degustació de gelats artesanals a la Casa Rull