(+Fotos) ‘Colors de Música’, però també de teatre i dansa

A banda dels tradicionals concerts que el cicle ‘Colors de Música’ ha obsequiat als escaldencs i visitants de la setena parròquia, el comú d’Escaldes-Engordany ha impulsat un programa carregat d’art, dansa i teatre. El passat 7 d’agost, el públic va gaudir dels espectacles ‘La Jove Revolució’ i ‘Parada’, al Parc de la Mola, i el resultat va ser molt favorable.

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany

La jove revolució teatre i dansa

‘La Jove Revolució’, l’obra amb la qual Jo Dansa es va estrenar ara fa un any i que es va replicar al primer festival ClàssicAND i al Canillo Escènic Arts, va tornar amb força el passat 7 d’agost al Parc de la Mola, Escaldes-Engordany, per a reivindicar l’adolescència i els somnis i aspiracions del jovent, a través d’una posada en escena molt enèrgica amb la qual els ballarins es van fer sentir davant d’un públic que es va deixar anar en aplaudiments.

La jove revolució teatre i dansa

Seguidament, Dan Sampaio i Berta Picanyol, de l’Escola Líquid Dansa, van estrenar l’espectacle ‘Parada’ i van demostrar el bon moment que travessa aquest col·lectiu artístic. La dupla, amb una fusió entre música electrònica, house i expressió corporal, va guiar l’audiència en un procés de reflexió sobre el caràcter finit del temps i sobre la importància que hom atribueix a les diferents situacions que depara la vida.

La jove revolució teatre i dansa

‘Colors de Música’ continuarà al llarg del mes de setembre i s’estendrà fins al dia 23, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany, amb la mostra ‘Kamishibai, l’art del conta-contes japonès’, a càrrec de Makiko Sese.