(+Fotos) Unicef Andorra fa costat a les nenes de l’Afganistan

L’11a edició dels Encants d’Unicef Andorra va permetre recaptar fons per a ajudar les nenes i dones de l’Afganistan a trencar amb les desigualtats de gènere. El país asiàtic és un dels pitjors valorats (170 de 189) en l’Índex de Desigualtat de Gènere de les Nacions Unides.

Fotos: César De Pablos

Encants Unicef

Gràcies a la col·laboració de The Embassy, la segona planta d’aquest centre comercial de luxe es va convertir en l’espai que va acollir l’11a edició dels Encants d’Unicef, on els visitants van poder adquirir peces de roba i complements de prestigioses marques, amb la finalitat de dotar de fons a l’ONG perquè pugui contribuir a millorar les condicions de les nenes i dones afganes, després d’un any sota el govern talibà.

Encants Unicef

L’stock de productes a la venda van ser cedits per diferents personalitats i establiments com ara la model Romanela Amato, el ciclista “Purito” Rodríguez, el futbolista Javier Saviola, el motociclista Aleix Espargaró, la model Vanesa Lorenzo, la periodista Patricia Sañes, Pollyanna, Vacys Collection, Cocobis, entre molts altres. El galerista Carles Teixidó també s’hi va sumar cedint una obra d’art.

Encants Unicef

Una de les activitats centrals de l’11a edició dels Encants d’Unicef va ser la subhasta d’una pintura de l’artista andorrana Ona Saumell, que finalment es va atorgar al seu comprador per una xifra de 1.550 euros. Saumell, empàtica envers les dones que han estat víctimes de violència, es va mostrar molt emocionada i satisfeta de poder col·laborar amb la causa impulsada per Unicef, i va explicar que part de la inspiració que va fer possible l’obra prové de la potent mirada de la ‘Nena Afgana’, arxiconegut retrat del fotògraf Steve McCurry.

Encants Unicef

Els músics Roser Puigbò i David Sanz van cloure l’activitat amb versions de cançons d’arreu.

Troba moltes més fotos aquí:

Unicef Andorra fa costat a les nenes de l’Afganistan