(+Fotos) VATEL Andorra inaugura la 8a promoció amb un nou programa educatiu

Avui, a Encamp, Andorra, s’ha celebrat l’acte d’inauguració de la vuitena promoció dels estudis en Direcció Hotelera Internacional de l’Hotel & Tourism School VATEL Andorra. L’esdeveniment ha estat presidit pel ministre de Turisme i Comerç del Govern d’Andorra, Jordi Torres Falcó, que ha destacat la importància de la formació en un moment en què el sector turístic andorrà està experimentant un creixement significatiu.

Fotos: César De Pablos

Hotel & Tourism School VATEL AndorraEn el seu discurs, el ministre Jordi Torres ha subratllat els èxits recents del turisme andorrà, amb més de 10 milions de pernoctacions i 9 milions de visitants en el darrer any. Tot i aquestes xifres favorables, ha destacat que la qualitat del turisme és essencial, ja que els visitants són cada vegada més exigents. En aquest sentit, ha afegit que la formació dels professionals del sector, com la que ofereix VATEL Andorra, és fonamental per satisfer aquestes demandes i fer d’Andorra una destinació de referència.

Hotel & Tourism School VATEL AndorraEl ministre de Turisme també ha assenyalat la importància de la sostenibilitat en el turisme i ha destacat la necessitat de col·laboració entre el sector públic i privat per aconseguir aquest objectiu. Un exemple citat per Torres ha estat l’Andorra Taste, que enguany es va celebrar per segona vegada i va comptar amb la participació d’alumnes de VATEL Andorra.

Hotel & Tourism School VATEL AndorraElena Redondo, sòcia en Cases & Lacambra, secretària de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i professora de VATEL Andorra, ha ofert una conferència inaugural inspiradora en la qual ha instat els alumnes a veure la formació com una oportunitat per al seu futur professional. Ha encoratjat els estudiants a ser constants i a cercar activitats laborals que els facin feliços. A més a més, ha posat èmfasi en la importància de les dones en el món laboral, i les ha animat a ser referents per elles mateixes si cal.

Hotel & Tourism School VATEL AndorraCanvis en el programa educatiu

La directora de VATEL Andorra, Roser Daban, ha anunciat canvis significatius en el programa educatiu de l’institut, el qual tindrà un enfocament cap al desenvolupament sostenible, la responsabilitat social de l’empresa, la innovació i altres àrees clau. Aquesta transformació reflecteix la creixent importància de les noves eines tecnològiques en la indústria turística.

Hotel & Tourism School VATEL AndorraEl conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d’Encamp, Nino Marot, també ha participat en la cerimònia, destacant la importància del sector turístic a la parròquia i l’orgull d’acollir un dels 54 campus de VATEL arreu del món.

Gaudeix de més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

VATEL Andorra inaugura la 8a promoció amb un nou programa educatiu