Viatges Emocions patrocina la llotja d’honor del Pavelló Poliesportiu

L’inici de temporada del BC MoraBanc Andorra, com a local, va estar marcat per una contundent victòria de l’equip andorrà, i també per l’arribada de Viatges Emocions com a patrocinadora de la llotja d’honor del Pavelló Poliesportiu.

Partit de bàsquet entre MoraBanc i Fuenlabrada
Foto: César De Pablos

Amb un resultat positiu de 79-69, el BC MoraBanc Andorra es va estrenar a casa en la temporada 2019-2020, de la Liga Endesa, després de vèncer al Montakit Fuenlabrada. A més de la merescuda victòria de l’equip nacional, una de les notícies més notables va ser la presentació de Viatges Emocions com a empresa patrocinadora de la llotja d’honor del Pavelló Poliesportiu del M.I. Govern d’Andorra.

Llotja de viatges emocions
Foto: César De Pablos

L’espai disposa de 28 localitats amb una vista immillorable de la pista de bàsquet, a més d’una sala de descans per a gaudir d’aperitius durant la mitja part dels partits. La renovada sala, que compta amb una decoració temàtica, i on els distingits visitants podran consultar tota mena de catàlegs turístics, va ser presentada per Maica Terrones i Ricard Esteve, directors de dues de les oficines de l’agència de viatges, i de Gorka Aixàs, president del BC MoraBanc Andorra.

Llotja de Viatges Emocions i convidats
Foto: César De Pablos

Per a Viatges Emocions, la relació amb el BC MoraBanc Andorra representa una oportunitat de crear lligams amb una de les institucions esportives més importants del nostre país, ja que comparteixen valors similars i projecten una imatge positiva d’Andorra com a destí turístic.

Ministra Sílvia Riva a la llotja de Viatges Emocions
Foto: César De Pablos

A banda d’aquest espai més exclusiu, Viatges Emocions disposarà d’altres localitats a la pista de basquetbol i, addicionalment, durant tota la temporada durà a terme activitats per als seus clients i seguidors, tant a les xarxes socials com a la seu del Pavelló Poliesportiu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: César De Pablos