Un Vide Dressing amb gran afluència i molta solidaritat

El Vide Dressing de primavera va tancar exitosament, després d’un cap de setmana singular, on la roba i els complements de segona mà van ser els protagonistes. Tanmateix, hem de destacar el nombrós públic que va aprofitar les ofertes de les més de 50 paradetes instal·lades a La Closeta, de La Massana.

Afluència al Vide Dressing La Massana
Foto: César De Pablos

S’hi podia trobar tota mena d’articles de moda; des de sabates i abrics fins perfums i joieria, tot un món d’opcions per a renovar l’armari a un preu accessible. Malgrat que la immensa majoria d’expositors lluïen peces de bon gust, alguns altres van destacar pel seu significat o pel seu valor solidari, com és el cas d’Unicef Andorra, que va trobar el seu lloc per a continuar beneficiant milers d’infants, amb els projectes benèfics que desenvolupa fora de les nostres fronteres.

Stand d'Unicef Andorra al Vide Dressing La Massana
Foto: César De Pablos

D’altra banda, l’exmodel i assessora de moda Katya Muir va decidir que, amb la recaptació de la venda de la seva roba i accessoris, donaria suport a l’ONG Laika, que vetlla per la protecció dels animals del país. Per la seva part, la Mònica Lage arriba al seu tercer Vide Dressing amb el propòsit de contribuir amb la investigació de l’epidermòlisi ampul·lar –també coneguda com a “pell de papallona”–, una malaltia poc freqüent, crònica i incurable, que es caracteritza per l’aparició de ferides i butllofes, a partir de frecs mínim o de forma espontània, que a més a més afecta la salut del seu fill, Pol, de 7 anys.

Katya Muir al Vide Dressing La Massana
Foto: César De Pablos

Tres joves de segon de batxillerat també van aprofitar el Vide Dressing com a una finestra solidària, per a beneficiar, en aquest cas, a l’organització Dàlmates Sense Fronteres, que actua a Burkina Faso per a desenvolupar projectes alternatius per a l’ús de les energies renovables, la recol·lecció de material escolar o programes d’alfabetització a les comunides menys afavorides del país africà.

Joves de Dàlmates Sense Fronteres al Vide Dressing La Massana
Foto: César De Pablos

Sens dubte, el Vide Dressing ha estat una iniciativa que, edició rere edició, ha captivat un gran nombre de fidels, perquè li dona vida i color a la parròquia massanenca. El Comú, a través de les seves xarxes socials, va anunciar que el Vide Dressing de tardor està previst entre els dies 11 i 13 d’octubre del 2019, però de moment ultimen els detalls de la 26a edició d’Andoflora, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, des del 17 al 19 de maig, a les Fontetes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Food Truck al Vide Dressing La Massana
Foto: César De Pablos