L’UdA clou els actes del seu 30è aniversari amb una càpsula del temps

La Universitat d’Andorra va cloure els actes per commemorar el seu 30è aniversari, amb la confecció d’una càpsula del temps en la qual van ficar diferents objectes com ara publicacions i altres objectes quotidians com monedes andorranes, un telèfon mòbil, una targeta de crèdit, una clau o un paquet de tabac.

càpsula del temps i autoritats
Foto: Paula Cristina

Aquesta caixa, que restarà a les instal·lacions de la facultat, no s’obrirà fins al curs 2088-2089, que serà quan la institució commemori els seus 100 anys d’existència.

L’objectiu és que, quan obrin la càpsula, puguin valorar el que hem fet fins ara i contrastar-lo amb el que es farà dins de 70 anys.

Comunitat de la universitat d'andorra
Foto: Paula Cristina

La càpsula, que té una capacitat de 80 litres, també conté objectes de les diferents especialitats que imparteix la universitat i en la seva elecció han participat tots els membres del col·lectiu universitari.

D’altra banda, el col·lectiu de treballadors jubilats, davant la preocupació per la important disminució de les abelles, han inclòs mostres dels seus productes, com ara mel, pròpolis, pol·len i bresca.

Rector de la Universitat d'Andorra
Foto: Paula Cristina

Els estudiants del curs 2088-2089 podran trobar missatges audiovisuals, cartes escrites i fotografies dels alumnes; personal del centre, com ara el seu rector, Miquel Nicolau o polítics actuals com ara el ministre d’Educació en funcions, Eric Jover, i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila. Tanmateix, podran trobar una carta amb tots els conflictes armats que segueixen actius i el desig que tots puguin desaparèixer amb els transcurs dels anys.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
càpsula del temps de la universitat d'andorra
Foto: Paula Cristina