“Viu la màgia dels menairons” a la Massana

El passat mes de desembre, el Comú de la Massana va posar en marxa el cicle de sortides teatralitzades “Viu la màgia dels menairons” al camí de les Pedres Blanques, una activitat adreçada al públic infantil que va tenir com a objectiu mostrar com viuen i quines tradicions segueixen els Menairons per les festes de Nadal.   

Fotos: Comú de la Massana

A través d’endevinalles i històries, els infants van fer un recorregut de quatre quilòmetres, amb un desnivell apte per a tots els públics,  per  descobrir el mític món dels menairons, amb l’al·licient de poder-ho fer amb raquetes de neu, gràcies a les importants nevades que van caure sobre la parròquia, la qual cosa va fer l’excursió encara més divertida.

Hi va haver dues sortides amb ple absolut, els dies 27 i 28 de desembre, que van anar a càrrec de les actrius Mercè Canals i Olga Areny, les quals van donar vida a Aspres i Corantell, les dues menairones que acompanyaven els infants i les famílies durant el passeig. Les visites programades per aquest mes de gener també tenen les places cobertes. En aquest sentit, Josep Maria Garrallà, conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, va afirmar “a la Massana dediquem una especial atenció a l’oferta familiar amb l’objectiu que tothom es diverteixi amb la descoberta de la natura”.