La temporada expositiva arrancarà amb una mostra de Judit Gaset

L’artista, amb una àmplia trajectòria nacional i internacional, donarà el tret de sortida a la temporada expositiva del Govern d’Andorra aquest 2022. Enguany, tres exposicions tindran lloc al nou centre d’art que s’ubicarà al Parc Central d’Andorra la Vella.

En roda de premsa, duta a terme el passat 28 de desembre del 2021, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va presentar la temporada expositiva 2022, impulsada pel Govern d’Andorra. La primera artista a exposar serà Judit Gaset, sota el comissariat de Carme Soler i amb la col·laboració de Carme Tinturé.

“És una visió àmplia de l’evolució de la Judit Gaset”, va explicar la mateixa Soler, qui va ser partícip de la presentació del calendari d’exposicions. Es tractarà, doncs, d’una mostra en què el visitant podrà fer un recorregut per les obres i l’evolució de l’artista, que ha destacat per explorar, entre altres disciplines, l’escultura.

Fiona Morrison, Martin Blanco i Javier Balmaseda protagonitzaran la següent exposició, que tindrà un format col·lectiu. Els artistes tenen la missió de retre tribut a la figura del poeta Miquel Martí i Pol. Mentrestant, l’última mostra anirà a càrrec de l’hongarès Victor Vasarely, sota el comissariat de Henry Périer, que estava inicialment prevista per a ser exhibida a l’Artalroc, abans del seu tancament.

La nova sala d’exposicions, que s’ubicarà al Parc Central, comptarà amb uns 350 metres quadrats. Es preveu que el recinte es pugui inaugurar el març de 2022 i que, des d’aquell moment, acolli aquesta edició de la temporada expositiva fins al febrer de 2023.