Reconeguts els guanyadors del 24è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, van lliurar els premis del 24è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol, a l’Auditori Nacional.

Fotos: SFGA/CEsteve

Premis Miquel Martí i Pol

El passat 28 d’abril, la poesia va envair l’Auditori Nacional d’Andorra, amb els guanyadors del 24è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol, un certamen que la ministra Riva va qualificar de consolidat, donada l’àmplia participació per part de la ciutadania. “Hem superat de llarg els 500 participants”, va afegir.

Cerimònia de premis Miquel Martí i Pol

Bruna Generoso, amb ‘La sort’, va guanyar el primer premi de la categoria Poema, i va ser guardonada amb 300 euros. En la mateixa categoria, el jurat va reconèixer el poema ‘Comiats’, de David Esteve, amb un accèssit. Pel que fa a la categoria Recull, Joan Ramon Marina, per ‘Irrellevant’, i Josep Maria Capdevila, autor de ‘Tres moments pandèmics’, van rebre el primer premi ex aequo i 1.200 euros de dotació compartida, mentre que, l’accèssit de la categoria va ser per a Bruna Generoso, autora de ‘Carrers canviants’.

Quim Salvat i Félix Jousserand, a la cloenda

Després del lliurament de premis, els presents a l’Auditori van ser testimonis d’un recital musical i poètic, encapçalat pel cantant i compositor Quim Salvat i pel cantautor experimental Félix Jousserand. L’espectacle va estar organitzat en partenariat amb la Scène Nationale de Foix et de l’Ariège i l’Ambaixada de França al Principat.

Músics als premis Miquel Martí i Pol