Zipcar, el primer servei de carsharing d’Andorra

L’IQOS Lounge, d’Andorra la Vella, va acollir la presentació oficial de Zipcar, el primer servei de carsharing al Principat d’Andorra, una novetat que arriba amb el professionalisme que només pot garantir el Grup Becier.

Zipcar app
Foto: Paula Cristina

Alguna vegada has pensat a llogar un vehicle, però només per un parell d’hores o un migdia? Doncs Zipcar és la solució que estaves buscant. Amb una aplicació mòbil compatible amb Android i iPhone, la plataforma de Zipcar promet facilitar l’accés a un vehicle de manera immediata, perquè et puguis moure sense complicacions.

Presentació Zipcar a Iqos Lounge
Foto: Paula Cristina

Marc Orobitg, responsable del Grup Becier, va destacar que el servei hi serà operatiu a partir de juliol, i permetrà llogar un cotxe a partir de 0,12 euros per minut, amb una reserva mínima d’una hora, sense fiança. Altres dels avantatges que ofereix la plataforma és la inclusió del carburant dins de la tarifa de lloguer, així com l’assegurança a tot risc que garanteix assistència durant les 24 hores del dia.

Marc Orobitg a la presentació Zipcar
Foto: Paula Cristina

D’altra banda, Zipcar no és només un servei adreçat a particulars, ja que les empreses també es poden beneficiar de totes les prestacions dels vehicles, amb preus que reduiran considerablement els costos de transport.

Públic a la presentació de Zipcar
Foto: Paula Cristina

Amb gairebé 20 anys de trajectòria i experiència en el sector del carsharing, Zipcar opera en països com ara França, Bèlgica, Espanya, Anglaterra, Taiwan i els Estats Units. La seva aplicació és valorada positivament tant en les botigues virtuals de Google Play i App Store, per les seves funcions i, per descomptat, per la seva facilitat. Sens dubte, tota una aposta revolucionària que has de provar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació al nostre Facebook.
Zipcar
Foto: Paula Cristina

andorra a taula