Estilisme d’Ungles RM celebra dos anys al costat dels seus clients

Acompanyada de familiars, amics i clients, Raquel Marques, propietària d’Estilisme d’Ungles, va celebrar, el passat 6 de novembre, el segon aniversari del seu saló, ubicat a l’avinguda del Pessebre, núm.44, de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Fotos: Nelly Dedea

Ja han passat dos anys des que la Raquel va decidir tirar endavant el seu propi projecte, ubicat a la parròquia escaldenca, per tal d’oferir als seus clients un servei especialitzat en manicura i pedicura amb les últimes tècniques del mercat.

La Raquel Marques va aconseguir el segon lloc al concurs International Championship ELITE NAILS 2021.

Gràcies a l’atenció personalitzada i professional que ofereix Estilisme d’Ungles RM, la Raquel ha sabut guanyar-se la confiança dels seus clients, que trien els seus serveis cada vegada que ho necessiten. El seu saló es caracteritza per oferir un gran ventall de possibilitats, totes relacionades amb manicura i pedicura, que inclouen tota mena de tractaments d’exfoliació, hidratació, delineació i cura de cutícules, aplicació de vernissos de les marques més reconegudes i, fins i tot, l’aplicació i manteniment d’ungles acríliques, de gel, permanents i semipermanents. També destaca l’ús de la tècnica ‘realisme de rostre’, un mètode que permet plasmar objectes tan reals en les ungles que semblen vius, i pot ser, des d’una flor fins a un rostre humà amb tots els seus detalls. L’establiment també compta amb una àmplia oferta d’esmalts de diferents tonalitats de la marca Shellac CND I HN, aquesta última, una firma portuguesa que es dedica a produir esmalts de llarga durada, sense experimentar amb animals i sense fer ús dels deu contaminants més tòxics que es troben normalment en aquest tipus de producte.

A més, cal destacar que el centre es troba equipat amb aparells especials per a l’esterilització dels instruments utilitzats durant la manicura i pedicura, per tal d’assegurar a cada client la higiene i sanitat en cada moment, perquè una manicura ben feta no només farà lluir les teves mans esplèndides, sinó també més saludables.

Pel que fa a la celebració d’aquest segon aniversari, la Raquel va organitzar una petita trobada en l’establiment amb familiars, amics, i clients, que li van donar el seu suport i la van acompanyar al llarg d’aquests dos últims anys, un acte que va cloure amb un brindis per l’aniversari i per un futur ple d’èxits.