Èxit d’assistència i participació en el 9è festival Canòlich Music

Amb una cartellera d’activitats encapçalades per Cesc i Grilex, el 9è festival de música cristiana Canòlich Music va superar els 2.500 participants. Enguany, hi van participar una gran majoria d’artistes locals.

Fotos: Xavi Pujol/Dona Secret

Públic al Canòlich Music

Ni la Covid-19 va apagar l’ímpetu i l’energia del jovent, que va gaudir d’un 9è Canòlich Music molt especial, ja que va comptar amb la participació del músic barceloní Cesc Salvadó com a protagonista de les visites a les aules de secundària i batxillerat, pensades per compartir els valors de vida i cristians, a través de la música i la cultura.

Persones al Canòlich Music

Un dels espectacles més esperats del programa va ser, sens dubte, el concert de Grilex, artista madrileny que va fer vibrar l’auditori Claror amb les seves rimes al ritme del hip-hop, amb lletres carregades de consciència i un contingut que mossèn Pepe Chisvert va reconèixer. “És un jove molt talentós, molt conscient del món d’avui dia”, va dir.

Cor de Rock d'Encamp al Canòlich Music
Artistes de casa nostra

Una de les inquietuds del consell de joves del Canòlich Music era donar visibilitat als artistes del Principat d’Andorra, especialment en moments en què la pandèmia continua essent un escenari complicat per dur a terme diferents activitats relacionades amb la música. D’aquesta manera, enguany el públic va gaudir de les melodioses veus del Cor de Rock d’Encamp, l’energia i carisma de Patxi Leiva, les icòniques lletres de Sunset Dreams, el talent de Ladis Baró, el saxo de Guillem Tudó, el baríton filipí Zip de Guzman Jr., les composicions de Quim Salvat i les coreografies tradicionals de l’Esbart Laurèdia, per obrir pas a una cloenda molt especial, encapçalada per Worship.cat, un grup musical conformat per joves de diferents diòcesis catalanes, que professa el seu amor envers Déu amb música realment carregada d’emocions i en llengua catalana.

El festival va tancar amb la celebració de la Santa Missa, oficiada pel copríncep episcopal i Bisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, com a part de la Jornada Mundial de la Joventut.