Exitós I Torneig Social de Golf d’AnyósPark, CISA i KW Andorra

AnyósPark, CISA Immobiliària i Keller Williams Andorra van unir esforços per a presentar la primera edició del seu Torneig Social de Golf, a les còmodes i àmplies instal·lacions d’Aravell Golf.

Fotos: César De Pablos

Un sol radiant i una temperatura realment agradable van completar el còctel d’ingredients necessaris perquè, tant Aravell Golf com AnyósPark, CISA Immobiliària i Keller Williams Andorra engeguessin, amb èxit, el primer Torneig Social de Golf, en què hi van participar els socis d’AnyósPark Club i clients actius d’ambdues immobiliàries.

Tot va començar de bon matí, concretament a les 8.30 hores, quan els primers jugadors van retirar les seves targetes de joc i kits de benvinguda. Després d’una mitja hora d’estiraments i escalfaments, el tret de sortida de la competició es va donar a les 9.30 hores i no va acabar fins a aproximadament les 14.30 hores, amb alguns jugadors que encara havien de completar els 18 forats.

Malgrat la demora –més que comprensible arran de la molt bona participació i el caràcter lúdic de l’activitat–, tant els jugadors com les seves famílies s’ho van passar d’allò més bé. Els acompanyants van fer més amena l’espera, entre sessions de massatges, zumba i un bateig de golf per a nens i adults, a càrrec dels instructors i monitors d’Aravell Golf.

Els acompanyants dels jugadors van gaudir de
massatges, zumba i sessions pràctiques de golf

No hi va faltar el toc musical a la trobada sabatina, per descomptat. Un DJ va animar la jornada amb mescles enèrgiques que coquetejaven amb el pop més clàssic i la música electrònica, mentre que els primers jugadors a completar els 18 forats hi arribaven a la terrassa del restaurant per gaudir de tapes i aperitius, un que altre còctel o bé d’una cervesa refrescant.Uns instants més tard, la taula estaria servida perquè els participants, acompanyants i organitzadors gaudissin d’una deliciosa barbacoa gentilesa de ToC Restaurant by Paco Méndez, l’establiment gastronòmic per excel·lència d’AnyósPark, personal del qual va preparar unes delicioses brotxetes i hamburgueses gurmet que van servir per a segellar una jornada que tots els presents van lloar per la impecable organització i immillorable atmosfera.

Durant el torneig, els presents van gaudir d’una barbacoa gentilesa
de ToC Restaurant by Paco Méndez, l’establiment gastronòmic
per excel·lència d’AnyósPark

GUANYADORS

1r equip Scratch:
Antonio García, Manuel Núñez, Jordi Puigdemasa i Maite Erola

1r equip Hàndicap:
Javier Tamarit, Gemma Dalmases, Anna Recasens i Juan Carlos Mariño

1a parella Scratch:
David Esteve i Arnau Olivé

1a parella Hàndicap
Jordi Jou i Gerard Puigarnau

1a parella Mixta Scratch
Juan Carlos Mariño i Anna Recasens