Andbank surt dels seus despatxos per treballar en noves estratègies

Foto: Andbank

40 professionals de la banca privada d’Andbank van celebrar dues jornades d’“outing”, amb activitats més aviat allunyades de les formalitats dels despatxos, que van servir per dur a terme sessions de treball fresques i estimulants per a crear noves estratègies. 

Aquest tipus de recés estratègic no és nou per Andbank, ja que l’entitat ha realitzat altres trobades a Barcelona i Girona. Enguany, l’Andorra Park Hotel va acollir bona part de les sessions formatives, mentre que, a l’estació d’esquí de Pal-Arinsal, van tenir lloc passejades a cavall, “showcooking” i treballs d’integració d’equips, amb la participació especial dels xefs Carles Flinch, Lourdes Turné i Ramón Sasplugues. Per la seva part, el coach Victor Küppers, docent universitari i autor de renom, va oferir una xerrada de motivació al grup de banquers. 

Anna Olsina, directora general adjunta de negoci del grup Andbank, va expressar la seva satisfacció amb les jornades d’“outing”, ja que permeten l’assoliment de l’excel·lència professional.