Bomosa llança la seva nova campanya publicitària i la 1a Fira Animalista d’Andorra

Foto: Bomosa 

La Fundació Bomosa s’estrena amb la seva primera campanya de comunicació urbana a Andorra, que ja és visible als carrers del país, gràcies a la col·laboració de VSA Comunicació. Amb una xarxa de cartells publicitaris, l’organització busca donar a conèixer les diferents activitats solidàries que du a terme.  

Sota el lema “Bomosa impulsa projectes solidaris”, la fundació presidida per Turi Mora exposarà vuit suports publicitaris fins al 31 de desembre, amb l’objectiu de promoure tots els programes benèfics que Bomosa destina per a millorar la qualitat de vida de les persones, defensar el benestar dels animals i protegir el medi ambient. 

Com a part de totes aquestes activitats i amb motiu del Dia Internacional dels Animals, Bomosa i Laika presenten la 1a Fira Animalista d’Andorra, que tindrà lloc a la plaça de Les Fontetes, el pròxim dissabte 5 d’octubre, de 9.30 a 22 hores. Al llarg de tota la jornada es celebraran conferències sobre temes tant interessants com es la  tinença responsable animal, conscienciació d’una bona adopció, l’alimentació natural i les diferents malalties que poden patir les nostres mascotes. L’artista francès Philippe Shangti també hi participarà. 

bomosa