Els Punkers Love the 80s protagonitzen un videoclip per a promoure l’ús de la llengua oficial

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, juntament amb la cap del Servei de Política Lingüística, Marta Pujol, van presentar, el passat dijous, dia 10 de desembre, una nova campanya, dirigida principalment als joves, per a promoure l’ús de la llengua catalana en tots els àmbits socials del Principat.

Foto:SFGA/CEsteve

Per a dur a terme la nova campanya, el grup andorrà Punkers Love the 80s és l’encarregat d’interpretar un videoclip d’estil punk rock amb una lletra dissenyada i pensada de manera exclusiva per a la campanya, que defensa la llengua catalana com a element de relació, de comunicació i com a tret d’identitat.

Perquè la campanya tingui un major abast s’han elaborat diferents versions de la cançó. Algunes més llargues i altres més curtes, que estaran disponibles en la web i en diferents plataformes digitals. Finalment, per a tenir més proximitat amb els joves, paral·lel a la campanya que s’està realitzant en els mitjans de comunicació, es realitzarà un concurs de Tik Tok, que s’iniciarà en dia 18 de gener.