La botiga solidària de la Creu Roja Andorrana canvia d’ubicació

Tres mesos després de la seva inauguració, la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana canvia d’ubicació per guanyar espai i poder donar servei a més gent que es troba en risc o situació d’exclusió.

Fotos: Creu Roja

 La botiga s’ha traslladat a l’avinguda de Santa Coloma, 41-45, d’Andorra la Vella i, com ja ho feia en l’anterior ubicació, ofereix en els seus prestatges diferents productes de primera necessitat com ara aliments no peribles, productes d’higiene, productes de neteja i productes per a bebès i nens. La botiga es proveeix gràcies a les aportacions de diferents productors, comerços i particulars, i a les provisions periòdiques dels supermercats Pyrénées Andorra, Super U – CCA o CompraBé.

Des de la Creu Roja andorrana van confirmar que en aquest moment hi ha alguns productes de la botiga que estan escassejant, per la qual cosa s’apel·la a la solidaritat de tots per a continuar ajudant a totes les persones que necessitin d’aquest servei. Els qui estiguin interessats a col·laborar poden portar-los a la Creu Roja, de dilluns a divendres de 8 a 20 h. Cal ressaltar, que el servei compta amb una coordinadora i un equip de voluntaris que a més de la neteja, inventariat i emmagatzematge dels productes, s’encarreguen de l’atenció i el seguiment periòdic de les famílies beneficiàries.