Margot Llobera, nova ambaixadora de la Creu Roja Andorrana

La pilot de ral·li, Margot Llobera, ha estat seleccionada per la Creu Roja Andorrana per lluir l’emblema de l’organització com a ambaixadora de bona voluntat. Durant la mesura de confinament general, decretada en el marc de la pandèmia, Llobera va servir com a voluntària de l’ONG, una feina que li va permetre conèixer una altra cara d’Andorra.

Fotos: César De Pablos

Avui, al migdia, la Creu Roja Andorrana i la pilot Margot Llobera han signat un conveni que formalitza la relació entre ambdues parts, amb la qual l’esportista serà, a partir d’ara, ambaixadora de bona voluntat de l’ONG andorrana.

Margot Llobera és nomenada ambaixadora de la Creu Roja Andorrana

Llobera, durant la pandèmia, ja havia estat part del cos de voluntaris de la Creu Roja Andorrana, i va donar suport a l’equip de repartidors de menjar a persones pertanyents a grups de risc o amb problemes de la mobilitat. Aquesta experiència, segons ha explicat la pilot, ha canviat la seva perspectiva. “He conegut una altra Andorra, una Andorra de gent pobra, de gent sola. Per això, el que vull fer com a ambaixadora és transmetre, tant a dins com a fora del país, les accions que fa la Creu Roja Andorrana, i arribar a les noves generacions, que són les que es convertiran en nous socis i nous voluntaris de l’organització”, ha explicat durant la roda de premsa de presentació.

Per a Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana, Margot Llobera és una persona que reflecteix els valors de la institució, per la qual cosa no ha estat una decisió difícil poder incorporar la pilot com a ambaixadora de bona voluntat de l’organització. “No teníem pressa, havíem de trobar la persona adequada”, ha precisat Fernández, qui va revelar que l’acord entre Llobera i l’ONG tindrà vigència fins a l’octubre de 2021.

Pel que fa a la seva participació en el pròxim Ral·li Dakar, Llobera ha explicat que, de moment, continua esperant la confirmació de diferents patrocinadors per poder tancar el pressupost necessari per competir en aquesta trobada de màxima exigència, on lluiria el logo de la Creu Roja Andorrana.

Margot Llobera és nomenada ambaixadora de la Creu Roja Andorrana