(+Fotos) Caldea dona la benvinguda a l’estiu amb una festa ‘flower power’

Amb bona música, llums, colors, alegria i un toc d’esperit hippy es va viure la gran festa que Caldea va organitzar per a tots els socis i sòcies del club, després de dos anys de parèntesi per la pandèmia.

Fotos: Noelia Farias

Les flors i els colors van ser els protagonistes de la festa, que va aplegar prop de 200 clubbers a la terrassa d’Innú. Va ser un retrobament molt especial, després d’una aturada obligada de dos anys per la situació sanitària, ja que l’última festa havia tingut lloc el 2019 abans de l’esclat de la pandèmia, tot coincidint amb la celebració del 25è aniversari de Caldea.


Amb l’aixecament de les restriccions sanitàries, la terrassa de l’spa termal es va omplir de gom a gom i el bon temps va acompanyar perquè tots els assistents poguessin gaudir plenament de la vetllada. No hi van faltar les ganes de ballar, les diademes amb flors al cabell, molta alegria i bon rotllo, la millor selecció d’aperitius i plats, bona música i un sorteig de classes particulars, massatges i altres activitats de Caldea exclusives per als abonats.


Les xanques de circ i els espectacles amb foc també es van fer presents durant la celebració, que es va allargar fins ben entrada la mitjanit. La festa també va comptar amb una classe de ball, dirigida per una monitora del club. Tots els assistents es van poder emportar a casa seva la foto que es van fer al photocall, situat a l’entrada de les instal·lacions, així com altres que es van fer al photo booth.

Caldea organitza una gran festa per als seus socis

Molt més que un club

El club de Caldea compta amb una de les sales de fitness més modernes d’Europa. Ofereix més de 170 hores de classes setmanals i una variada agenda d’activitats, des de classes dirigides, gimnàs, natació, pàdel i spa, fins a tractaments de benestar i l’accés a un spactacular!

‘Cocktail Nights’, espectacles i nits d’estiu

Del 6 al 27 d’agost, la terrassa exterior de l’spa adults only torna a ser l’escenari de les ‘Cocktail Nigths’. De 20 a 21.30 hores, la música en directe del saxofonista ‘Big’ Dani Pérez amenitzarà les vetllades mentre es pot degustar una copa de Chandon Spritz Garden, el nuevo Spritz de “Moet&Chandon”. A més a més, a la llacuna interior del Termolúdic, també es podrà gaudir de l’espectacle d’acrobàcies Storm, que tindrà lloc en dues sessions, a les 11.40 i les 21.40 hores, i al qual es podrà accedir amb l’entrada al Termolúdic.

Nous horitzons

L’establiment va inaugurar fa dos anys la llacuna panoràmica amb vistes al riu Valira. Per al 2023 preveu tenir enllestit el projecte que transformarà la història de la companyia, amb la inauguració de l’hotel a la icònica torre de vidre, un dels edificis més emblemàtics d’Andorra, que farà que el conjunt esdevingui el ressort amb l’spa més gran del sud d’Europa.