(+Fotos) La música d’Albert Bartomeu se submergeix en la mostra ‘Una poètica del Vertigen’

En el marc de l’exposició que acull l’Espai Caldes fins al 10 de setembre, l’andorrà Albert Bartomeu va oferir al públic escaldenc un concert íntim, amb el qual va recrear a través dels seus teclats, l’esperit d’innovació i creativitat que el segle XX va aportar a l’art i a la música.

Fotos: Noelia Farias

Com a complement a l’actuació del pianista, l’Espai Caldes va oferir als espectadors una visita guiada entorn de l’exposició actual, ‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’, inaugurada fa un mes, de la mà del guitarrista David Sanz. La mostra reflecteix una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX, la música gràfica.

L’exposició compta amb una vintena de partitures i altres documents de la col·lecció personal del guitarrista David Sanz, entre els quals llibres, programes de concerts i enregistrament, tot pensat perquè el públic pugui fer un recorregut geogràfic, sonor i visual i, alhora, entendre el naixement i el desenvolupament de la música gràfica com a recurs d’expressió i creativitat.

D’accés gratuït per a tot el públic, l’exhibició es pot visitar a l’Espai Caldes fins al 10 de setembre.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La música d’Albert Bartomeu se submergeix en la mostra ‘Una poètica del Vertigen’