(+Fotos) Sopar de comiat a Viatges Emocions

El passat 10 de novembre, Viatges Emocions va organitzar un sopar de comiat amb motiu de la jubilació del Sisco Figuera i de la Rosa Mari Sopena.

Fotos: Paula Cristina

A la vetllada, celebrada al restaurant Kökosnøt de la capital, va ser-hi present l’equip de les tres oficines que té l’empresa i que compta, actualment, amb tretze agents, més els dos homenatjats.

Durant el sopar es va fer un petit repàs per la trajectòria del Sisco Figuera i de la Rosa Mari Sopena, a Viatges Emocions que va iniciar la seva activitat l’any 2001 amb l’obertura de la primera agència a Andorra la Vella. Dos anys més tard, el 2003, la companyia va començar la seva expansió incorporant la Maica Terrones el 2003 en qualitat de socia i direcció,  creant Viatges Emocions 2. I l’any 2008, sota el mateix paràmetre es va incorporar  el Ricard Esteve , creant  Viatges Emocions 3, un periple que s’ha estès fins al 2022.

El comiat es va endolcir amb un pastís elaborat especialment per a l’ocasió, amb el logo de l’empresa i el nom dels homenatjats, que també van rebre un quadre amb un muntatge de fotos que va reflectir el seu recorregut professional a Viatges Emocions.

Va ser un sopar molt emotiu i entranyable”, va assenyalar Maica Terrones,  tot i que va assegurar que Viatges Emocions continuarà la trajectòria dels pioners amb la mateixa dedicació i implicació que ha demostrat des de la seva creació .

Sobre Viatges Emocions

Amb més d’una desena de professionals al servei dels seus clients, Viatges Emocions disposa de tres oficines al país, dues situades a la capital, una a la Plaça Guillemó, número 5 i, una altra, al carrer de l’Aigüeta 18. La tercera està ubicada a Escaldes-Engordany, a la Plaça Coprínceps, 4, Local 3 Bis.

Tot i que l’any 2020, l’empresa va posar en marxa el primer punt de venda online, a través del seu canal web, enguany continua treballant per oferir als seus clients tota la documentació del viatge en format digital, entre d’altres accions amb la finalitat de la digitalització de l’empresa.