Fourty Four, una proposta d’oci que causa furor a Sant Julià de Lòria

Durant l’estiu són moltes les iniciatives divertides i atractives per a gaudir de l’estiu, però realment n’hi ha poques com Fourty Four, que combina l’extensió d’un camp obert amb el bon sabor d’un còctel sota les estrelles. La música i la bona gastronomia també són part d’aquest nou concepte a la parròquia laurediana.

Fotos: Nelly Dedea

Durant els primers dies d’agost, Fourty Four va obrir les seves portes, als terrenys de la Borda Sabaté, amb un concepte divertit i distès que ha calat força bé entre residents i alguns turistes motivats per la curiositat. Des de la carretera general d’Espanya, es comencen apreciar els food trucks i cordes de llum que fan un efecte de crida que et convida a parar i recarregar les bateries.

Fourty Four

 

El concepte ideat per l’equip de Fourty Four és el d’un campament de food trucks on els visitants puguin oblidar-se de les preocupacions, mentre gaudeixen d’un còctel, una copa de vi del celler Borda Sabaté o d’un dels deliciosos aperitius, que hi ha a la disposició dels clients, entre els quals hi destaquen les hamburgueses Canòlich i Pic Negre o la popular Coll de la Gallina, tot i que hi ha quins prefereixen la burger vegetal o la deliciosa hamburguesa Fourty Four. L’amanida Sabaté, la de ruca i la de formatge de cabra són altres opcions igualment saboroses però refrescants. Els amants de la carn, podran trobar també l’entrecot dels Pirineus i el carpaccio de bou silvestre, dues propostes que no deixen indiferent a quins les proven.

 

Malgrat estar molt a prop de la carretera general, l’ambient és realment agradable, ja que el contacte amb el camp i la natura permet crear una experiència acollidora i reconfortant. A Fourty Four, els espectacles i la música són a l’ordre del dia i, durant les darreres jornades, el Patxi Leiva i el DJ John Holt ja van fer ballar als afortunats assistents. Dissabte passat, dia 22 d’agost, una festa retro ambientada en els anys 70, 80 i 90, va treure records i rialles a desenes i desenes de persones que van trobar a Fourty Four un punt de desconnexió de la rutina.

Fourty Four

La previsió és que setmanalment es duguin a terme altres actuacions amb músics del Principat, o bé activitats de benestar, com ara les classes de zumba o els diumenges de barbacoes, on tota la família podrà gaudir del concepte eat, dance & go (menja, balla i vés-te’n).

De dimecres a dissabte, de les 16 h a les 00 h · Diumenge, de les 12 h a les 20 h.

Reserves: 44bsabate@gmail.com

Troba totes les fotos de l’esdeveniment al nostre Facebook.