Gala Perfumeries dona 2.000 € a la Creu Roja Andorrana

La Creu Roja Andorrana ha rebut un donatiu de Gala Perfumeries com a mostra d’agraïment per la implicació i els esforços fets en donar suport en els àmbits sanitaris per  també socials des de l’aparició de la Covid-19 el mes de març del 2020. Aquesta nova dotació mostra una vegada més la solidaritat de les empreses i particulars amb el país, que sempre donen suport d’una manera o d’una altra a l’entitat.

Les donacions, siguin econ miques, alimentàries o d’altres productes d’ús quotidià, s’han vist incrementades per la pandèmia, per  sempre que ha fet i que fa falta i es fa una crida la resposta és molt positiva. Des de la Creu Roja, es recorda que sense aquest suport i la implicació dels voluntaris gran part de les accions dutes a terme no podrien ser. Cal destacar que Gala Perfumeries col·labora desinteressadament al llarg de l’any amb diverses associacions del país. Entre les últimes destaquen Assandca, amb la venda de les polseres solidàries en el marc de la Setmana contra el Càncer de Mama, o més recentment Càritas, en la campanya de recollida de joguines.

Enguany, la Covid ha generat molta incertesa tal com comenta Mercè Carbonell, directora general de Gala Perfumeries: “La pandèmia de la Covid-19 ha provocat que moltes associacions hagin realitzat un esforç titànic durant molts mesos per ajudar la població andorrana en una situació desconeguda i amb molta incertesa”. Afegeix també que “pensem que la  Creu Roja Andorrana és potser la que ha estat sempre present i continua donant un suport enorme a tots els residents del Principat en aquest període que es prolonga des de fa  gairebé dos anys”.

La Creu Roja ha agraït aquest donatiu i es compromet una vegada més a fer-lo arribar als que més ho necessiten.